V&M na návštěvě Panaget

Nejlepší mistři podlaháři – přesně to jsou naši dodavatelé prémiových dřevěných podlah. A jednoho z nich – Panaget – jsme navštívili ve Francii.

V&M s obchodním manažerem značky Panaget

Historie firmy Panaget sahá až do roku 1929 do oblasti Bretaně, kde sídlí v blízkosti města Rennes dodnes. V současnosti se pyšní 2 závody s více než 150 zaměstnanci a samozřejmě 100% francouzskými duby.

Panaget se opírá hned o několik pilířů úspěchu: samozřejmostí je tvrdá a poctivá práce, kterou však společnost doplňuje ještě také o ekologickou zodpovědnost. Můžete si tak být jisti, že veškeré dřevo a suroviny jsou lokální. Kvalita je zaručena přijetím těch nejstriktnějších francouzských a evropských směrnic. Kromě toho je každé prkno opouštějící výrobu kontrolováno manuálně. Zkrátka, pokud toužíte po francouzské eleganci v tom nejkvalitnějším zpracování, je Panaget skvělou volbou. My jsme se o tom přesvědčili na vlastní oči ve Francii a rádi vám tuto značku představíme v našem showroomu, kde najdete nepřeberné množství vzorků.

Text: Valen&Masar

Foto: Valen&Masar

V&M na návštěvě Panaget

Nejlepší mistři podlaháři – přesně to jsou naši dodavatelé prémiových dřevěných podlah. Jednoho z nich, Panaget, jsme navštívili přímo ve výrobě ve Francii.

Historie společnosti Panaget sahá až do roku 1929, kdy byla založena v blízkosti města Rennes, kde sídlí dodnes. V současné době se pyšní 2 závody, více než 150 zaměstnanci a samozřejmě 100% francouzským dubem.

Za úspěchem dřevěných podlah Panaget nestojí jenom dlouhodobá, tvrdá a poctivá práce, ale také celkový přístup – jedním ze základních pilířů je ekologická zodpovědnost. Proto se tedy při výrobě používají pouze lokální suroviny. Společnost se také zavázala řídit se těmi nejstriktnějšími standardy a směrnicemi. Klient se tak nemusí obávat o kvalitu samotného dřeva a povrchové úpravy. Každé prkno vycházející z výroby do expedice je navíc kontrolováno manuálně – ano, opravdu, úplně každé.

Zkrátka, kdo hledá francouzskou eleganci a zároveň velmi kvalitní zpracování, Panaget je to pravé – o tom jsme se ostatně přesvědčili na vlastní oči. Vy se můžete přesvědčit v našem showroomu, kde najdete spoustu vzorků.

Text: Valen&Masar

Foto: Valen&Masar